dijous, 17 de maig del 2007

La CE crea el portal «Minixefs de la UE» dirigit a infants per fomentar una alimentació sana

La Comissió Europea i Euro-Toques International, l’associació europea de xefs, han inaugurat Minixefs de la Unió Europea, un portal d’Internet per infants per fomentar una alimentació sana i combatre l’obesitat infantil. De moment la pàgina web només està disponible en anglès, però en breu es podrà consultar en 12 idiomes oficials de la Unió.

Els serveis interactius tenen un paper clau a Minixefs. L’espai compta amb un fòrum sobre alimentació i cuina sana per pares, professors i infants, i també inclou receptes senzilles i saludables, així com consells de cuina d’alguns dels millors xefs del continent. També mitjançant un joc interactiu els infants podran aprendre els valors d’una bona alimentació mentre juguen i es diverteixen.

També a través del portal Minixefs els menors d’entre 9 i 12 anys poden participar en un concurs de dibuix. El tema és “el plaer de menjar bé a Europa”, i el dibuix guanyador s’utilitzarà a tota la Unió el Dia Europeu d’Alimentació i Cuina Sanes, el 8 de novembre.


+ info a la web de MolaTV, a la web de la Comissió Europea i a la web de Minixefs