dimecres, 23 de maig del 2007

Les primeres eleccions europees a Bulgària registren poca participació

El cap de setmana Bulgària va celebrar les seves primeres eleccions europees. Els ciutadans búlgars escollien els 18 eurodiputats que representaran el seu país al Parlament Europeu. Encara que els resultats finals es faran esperar, ja hi ha una dada rellevant, encara que no és positiva: La participació no va superar el 30% de l’electorat.

En números significa que dels 6,7 milions de ciutadans cridats a les urnes, no arriben a dos milions els búlgars que van anar a votar. Tot i així, el president del Parlament Europeu, Hans-Gert Pöttering, va mostrar l’esperança que la contribució dels representants que surtin de les eleccions a Bulgària augmenti la participació en les properes eleccions.

Fins ara, els representants búlgars a l’eurocambra només assistien en qualitat d’observadors. Un cop es coneguin els resultats, els nous representants seran membres de ple dret del Parlament Europeu.


+ info a la web de MolaTV i a la web del Parlament Europeu

1 comentari:

Anònim ha dit...

[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Toda la informacion que buscas sobre ganar dinero[/b]
Hemos encontrado la mejor pagina web en internet de como trabajo casa. Como nos ha sido de interes para nosotros, tambien les puede ser de interes para ustedes. No son unicamente formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de metodos de ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero desde casa[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]