dimarts, 6 de febrer del 2007

Dia de la Seguretat a Internet 2007

Avui 40 països participen en la celebració del Dia Internacional de la Seguretat a Internet. Aquest acte, s'organitza amb l'objectiu de promoure un Internet més segur per a tots els usuaris, especialment entre els més joves.
En motiu de la celebració del Dia Internacional de la Seguretat a Internet, la Comissió Europea va convocar el 30 de novembre, mitjançant el seu portal Insafe de seguretat a Internet, el concurs del Dia de la Navegació Segura per Internet 2007. Al concurs, podien participar estudiants fins a 18 anys, organitzats per grups i dirigits per un professor. Aquests grups havien de crear un cartell, un tríptic, un vídeo clip o qualsevol altre material relacionat amb l'ús ètic i segur d'Internet i dels telèfons mòbils. Els temes sobre els que havien de girar els treballs eren: la privacitat, les bones pràctiques i el poder de la imatge.
Avui les escoles mostraran les seves creacions en el Blogathon 2007: un blog que s'obre cada any en el dia de la Seguretat a Internet. Els 4 grups guanyadors seran anunciats al blog i rebran com a premi material per a cobrir les necessitats de les seves escoles: com ara programes i material informàtic o accés a la banda ample.

+ info a la web de mola tv i a la web de la Comissió Europea

1 comentari:

Anònim ha dit...

dia de internet vaya estafa