dimecres, 21 de març del 2007

Els premis a la Innovació Tecnològica 2007 ja tenen guanyadors

Per aquells que no n’heu sentit a parlar, els premis a la Innovació Tecnològica 2007 són un certamen que reuneix centenars d’emprenedors de la informàtica, mitjans i comunicacions de tot Europa, i que es celebra des de 1995.

Els tres guardonats de l’edició d’enguany són tres empresaris d’Àustria, Regne Unit i Suècia, amb una recompensa de 200.000 euros per les seves destacades aportacions. En concret, els premis són per un escànner automàtic que digitalitza llibres sencers en pocs minuts, per un sistema de traducció de software que redueix les necessitats de reprogramació, i per una solució en comunicacions que permet l’accés de les empreses a serveis de telefonia fixa en tot moment i des de qualsevol lloc.

En total uns 450 candidats optaven als premis a la Innovació Tecnològica 2007, que també van concedir 17 premis menors. La Comissària de la Societat de la Informació, Viviane Reding, va felicitar a tots els equips i va expressar la seva satisfacció per les noves possibilitats que les innovacions obren a la vida professional i personal.


+ info a la web de Mola TV i a la web de la Comissió Europea