divendres, 23 de març del 2007

Europa commemora els 50 anys de la UE a ritme de música

En motiu del 50è aniversari, per tot el continent hi ha programats concerts de música tant variats com la pròpia Unió Europea. Jazz, rock, pop i música clàssica són algunes de les opcions que poden gaudir els europeus.

Per exemple, a Brussel·les, l’aniversari de la Unió es celebrarà amb una festa on intervindran cantants de tot Europa. Zucchero, Axelle Red, Simply Red, Hooverphonic, The Scorpions, Lou Bega i molts altres amenitzaran una vetllada de pop. A Luxemburg, L’Orquestra Filharmònica del país interpretarà la Novena Simfonia de Beethoven, i alguns dels millors intèrprets de jazz europeus actuaran en diversos llocs de la ciutat. A Portugal, més de 200 bandes de música donaran concerts per tot el país i interpretaran simultàniament l’himne d’Europa. I a Alemanya, músics dels 27 països de la Unió sortiran a les carreteres a tocar en 50 ciutats.

Prop nostre també tindrem actes de celebració. A Barcelona, l’acte principal és aquest divendres amb la il·luminació de la Torrer Agbar amb els colors de la bandera europea. Si teniu ocasió, no deixeu de contemplar al vespre l’skyline de la capital catalana.


+ info a la web de Mola TV i a la web dels 50 Anys de la UE

1 comentari:

Anònim ha dit...

jo vaig estar a la il·luminació de la torre agbar i la veritat és que no em va agradar gaire. La veritat és q hauria preferit un bon concert a l'aire lliure, d'entrda gratuïta. Crec q aquesta sí q és una bona manera d'apropar europa a la gent, no a través d'actes institucionals només adreçats a gent amb càrrecs.